Държавният глава Румен Радев свиква консултативна среща, на която ще бъдат обсъдени

...
Държавният глава Румен Радев свиква консултативна среща, на която ще бъдат обсъдени
Коментари Харесай

Радев свиква консултативна среща за заплахите пред националната сигурност


Държавният глава Румен Радев свиква консултативна среща, на която ще бъдат разисквани рисковете и заканите пред националната сигурност вследствие на настоящите спорове и ограничения за тяхното минимизиране. Срещата ще се състои в президентската институция от 18.00 ч. утре- 11 октомври.

Тема на срещата ще бъде и нуждата от софтуерно възобновяване на структурите от системата за отбрана на националната сигурност.

За присъединяване в консултативната среща са поканени ръководителят на Народното събрание, министър-председателят, заместител министър-председателят, министърът на защитата, началникът на защитата, министърът на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, ръководителят на Държавна организация " Национална сигурност ", ръководителят на Държавна организация " Разузнаване " и шефът на Служба " Военно разузнаване ".

Припомняме, през вчерашния ден президентът Румен Радев изясни, че  няма директна опасност за националната сигурност поради войната в Израел, само че в случай че това се промени, Утрешната среща е планувана под различен формат.
 Втората война наоколо ще разбуди ли КСНС?
Втората война наоколо ще разбуди ли КСНС?

Последният КСНС се организира на 15 февруари 2022 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР